Turnulete (briose) cu vanilie si cacao - de post

de deyutzky in Prajituri, 23 Mar 2013 | 3453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 cana de apa(250 ml) calduta
  • 30 ml ulei
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1 lingurita de cacao
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete (briose) cu vanilie si cacao - de post:

Punem intr-un bol zaharul+zaharul vanilat si faina amestecata cu praful de copt.

Intr-un vas separat amestecam apa calduta cu esenta de vanilie si uleiul.

Adaugam compozitia lichida in bolul cu faina si amestecam bine.

Impartim compozitia in 2 parti egale, iar in una din compozitii adaugam lingurita de cacao.

Ungem tava cu ulei si umplem formele pe 3 sferturi.

Dam tava la cuptor pentru aprox 25-30 min la foc mic.

Se scot si se pudreaza cu zahar pudra. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete (briose) cu vanilie si cacao - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]