Turnulete de cartofi cu unt, usturoi si rozmarin

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2015 | 4290 vizualizari

 

Cand aveti chef de rasfat...sa-i faceti...desi se prepara rapid, turnuletele sunt putin migaloase, asa ca va trebuie rabdarica nenica...:)))) insa merita!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi maricei
  • un sfert de pachet de unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • un buchetel de rozmarin proaspat
  • pudra de usturoi (sau proaspat daca doriti)
  • sare (de Himalaya roz am pus eu)
  • busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete de cartofi cu unt, usturoi si rozmarin:

Untul moale amestecati-l cu ulei, un strop de sare si un praf de busioc uscat.

Se feliaza cartofii, daca puteti face asta cu un feliator este grozav, daca nu aveti,  taiati cartofii extrem de subtire.

Vom incepe sa construim turnuletele de cartofi suprapunand felii de cartofi pe care le vom unge cu unt si le vom presara cu rozmarin  si usturoi pudra din loc in loc.

Alegeti cat le doriti de inalte, iar pe ultimul strat presarati rozmarin dupa ce ati pensulat cu unt.

Vom coace turnuletele pana se rumenesc frumos.

Sunt o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete de cartofi cu unt, usturoi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv turte din malai cu diverse umpluturi, la grill