Taiem vanata felii rotunde, le saram si le punem la scurs. Un dovlecel il dam pe razatoarea mica, iar celalalt il taiem la fel ca vanata si il lasam sa se scurga. Tocam marunt ceapa verde, patrunjelul, mararul si usturoiul.
Amestecam carnea tocata cu legumele tocate marunt, oul, pesmetul si potrivim gustul de sare si piper. Formam chiftelute plate, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru circa 30-40 de minute.
Intre timp incingem tigaia grill, o ungem cu putin ulei si coacem feliile de vinete si de dovlecei cate 2-3 minute pe fiecare parte. Le scoatem pe prospop de hartie si le lasam sa se racoreasca un pic.
Cu ajutorul unui pahar taiem rotund feliile de paine. Dupa ce s-au racorit un pic si chiftelutele, formam turnuletele.
Pe o felie de paine asezam o felie de cascaval, una de vanata, o chifteluta, o felie de dovlecel, inca o felie de vanata si o felie de rosie. Fixam turnuletele cu scobitori si le dam la cuptor pentru circa 10 minute.
Servim cu salata.
Pofta buna!