Ursulet in omleta

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 4733 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru ursulet

  • 1 cescuta orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei

Pentru omleta

  • 2 oua mari
  • sare
  • piper

Ornament:

  • felie de cascaval
  • patrunjel proaspat
  • boabe de piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ursulet in omleta:

Pregatim o craticioara in care punem uleiul,calim usor ceapa si morcovul,apoi adaugam orezul bine spalat si scurs.Daca avem zeama de la supa folosim o cana pentru a fierbe orezul si ii da un gust mai bun,daca nu punem sare,piper sau delikat.

Omleta o facem din 2 oua,batute bine cu sare si piper.

''Modelam'' ursuletul din orezul bine fiert,facem urechiusele,unde taiem bucatele de cascaval si le lipim usor ca in fotografie.Continuam cu corpul,pe care il acoperim cu omleta(plapumioara),iar la sfarsit scoatem si o labuta din orez cu cascaval si boabe de piper.

Mie asa mi-a iesit!Sper sa va placa!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ursulet in omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu crenvursti