Varza a la Bucuresti

de gabielle88 in Pui, 1 Oct 2009 | 4504 vizualizari

Varza a la Bucuresti

 

Reteta este incercata de mine fiind o combinatie de varza a la cluj si tocanita de legume

 

INGREDIENTE

  • 1kg de varza murata
  • o cana de orez
  • o ceapa mare
  • 1 morcov 
  • 1 ardei
  • 2 rosii potrivite 
  • carne de pui dezosata
  • marar
  • usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • mult suflet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Bucuresti:

Se prajeste carnea de pui dezosata impreuna cu ceapa si cu ardeiul, se pune apa sa se inabuse, dupa care se adauga varza si morcovul dat pe razatoare si se pune la fiser acoperit cu capacul. Cand varza s-a inmuiat se adauga rosiile oregano, sarea, piperul (neaparat alb), mararul si foile de dafin se mai fierbe cateva minute dupa cares e introduce la cuptor pana se rumeneste.Se poate servi cu succes impreuna cu paine prajita si branza. POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

VARZA TREBUIE SCURSA DE ZEAMA INAINTE DE A FI PUSA LA FIERT PENTRU A NU FI PREA SARATA

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Bucuresti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]