Varza a la Cluj ( varianta mea )

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2010 | 5857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  o varza mica
  •  o cana de orez
  •  cateva bucati de caizer
  •  costita afumata
  •  2 carnaciori
  •  o ceapa
  •  2 ardei rosii
  •  un morcov
  •  sare
  •  piper
  •  sare de lamaie
  •  cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj ( varianta mea ):

Se pune la prajit costita, si carnaciorii, le scoatem dupa ce s-au prajit, iar in uleiul ramas se caleste ceapa pana incepe sa sticleasca, adaugam morcovul dat pe razatoare mica si ardeiul taiat cubulete mici, lelasam sa se inbuseasca cateva minute, dupa care adaugam varza frecata bine cu sare si piper si calim impreuna pana cand aceasta se inmoaie bine.

Se pune la fiert orezul cu putina sare.

Cand sunt pregatite varza, orezul si carnea, se aseaza intr-o tava de yena: un rand de varza, unul de orez si iar un rand de varza, deasupra punem costita, carnaciorii si caizerul,se condimenteaza cu sare si piper, cimbru si turnam o ceasca de apa, in care dizolvam putina sare de lamaie. bagam la cuptor pt circa 30 de min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj ( varianta mea )" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu garnitura