Varza a la cluj varianta mea (2)

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 12 Apr 2010 | 7968 vizualizari

 

imi place la nebunie aceasta varza

 

INGREDIENTE

  •  o varza
  •  o cana de orez ( eu am avut un pilaf facut care nu s-a mancat si nu irosim nimic k e scumpa mancarea :D)
  •  costita afumata
  •  o ceapa
  •  un morcov
  •  sare
  •  piper
  •  sare de lamaie
  •  cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la cluj varianta mea (2):

Se pune la prajit costita,o scoatem dupa ce s-a prajit, iar in uleiul ramas se caleste ceapa pana incepe sa sticleasca, adaugam morcovul dat pe razatoare mica, le lasam sa se inbuseasca cateva minute, dupa care adaugam varza frecata bine cu sare si piper si calim impreuna pana cand aceasta se inmoaie bine.

Se pune la fiert orezul cu putina sare.

Cand sunt pregatite varza, orezul si carnea, se aseaza intr-o tava de yena: un rand de varza, unul de orez si iar un rand de varza, deasupra punem costita, se condimenteaza cu sare si piper, cimbru si turnam o ceasca de apa, in care dizolvam putina sare de lamaie. bagam la cuptor pt circa 30 de min.

TIPS-URI

1

se poate face la fel de bine si cu pulpe de pui sau orice alt fel de carne,

2

 de obicei se face cu carne tocata, insa eu am adaptat-o dupa gustul meu

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la cluj varianta mea (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varză cu afumătură la ceaun