Varza calita cu frigarui si carnati proaspeti

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2015 | 6574 vizualizari

 

Nu e pentru ce se pregateste e pentru ce se nimereste...cam asa sta treaba cand nu poti sa iesi la gratar...faci varza calita, frigarui si carnati

 

INGREDIENTE

  • cca 2 kg varza cruda
  • 1 ardei capia
  • 12 fire ceapa verde
  • 1 conserva de 400 g rosii cubulete
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit
  • frigarui din carne de porc
  • carnati proaspeti
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu frigarui si carnati proaspeti:

Tocam varza marunt si o amestecam cu putina sare. Ceapa o curatam si o taiem marunt. Ardeiul il taiem cubulete mai mici. Punem intr-o cratita putin ulei, il lasam sa se incinga,apoi adaugam ceapa si ardeiul.Le lasam sa se inmoaie putin si apoi adaugam rosiile cubulete, adaugam putina sare si piper si lasam 10 min pe foc.

Apoi adaugam varza tocata, amestecam bine si bagam cratita la cuptor. Lasam la foc mediu cca 30-40 min  si apoi adaugam si frigaruile si carnatii.Mai lasam cca 30 min, amestecand din cand in cand.

Scoatem cratita din cuptor, transferam varza intr-o tava de ceramica, adaugam mararul si amestecam bine. Asezam frigaruile si carnatii deasupra si mai bagam la cuptor cat sa se rumeneasca. Scoatem tava din cuptor si presaram marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu frigarui si carnati proaspeti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Aletta 1

16.06.2015, 17:31

WOW...

Panacris 1

16.06.2015, 22:20

P.S. Observi că am ridicat nivelul le nr. 4 ) Ești prima care primește astfel de calificativ din partea mea

Constelatialeu 1

16.06.2015, 22:35

Zmeoaico ma favorizezi?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel