Varză călita cu jumări de porc şi şorici

de alilianaa in Porc, 16 Ian 2013 | 7399 vizualizari

 

Mâncare de sezon. Ingredientele sunt preparate gata: butoiul cu varză şi jumările din cazan. Restul e istorie....

 

INGREDIENTE

  • jumări de porc amestecate cu şoric- 400g
  • doua verze murate
  • o linguriţă de boia de ardei dulce
  • un vârf de linguriţă de piper
  • 30 g ulei
  • 2 cepe
  • 300 g suc de roşii
  • verdeaţa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză călita cu jumări de porc şi şorici:

Varza se scoate de la butoi, se curăţă şi se toacă mărunt. Se spală în două trei ape pentru a se mai atenua gustul de  sarat şi acru. 

Jumările şi şoricul de pun într-o tigaie la încălzit după care se scot pe o farfurie. 

Intr-o cratiţă se pune la prajit in 30 g ulei cele două cepe. După ce s-au rumenit puţin se adaugă varza, boiaua dulce de ardei şi jumarile. Se completează cu apă si se lasă la fiert. Dacă este necesar se mai completează odata cu apă. După ce a mai ,, scăzut,, la final se adaugă sucul de roşii, piper şi verdeaţă. 

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză călita cu jumări de porc şi şorici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (26)

alilianaa 1

16.01.2013, 21:38

Si mie Cris! Ce mare drag pun la bataie oala!

Sim0na 1

17.01.2013, 21:50

mor de poftaaaaa

alilianaa 1

17.01.2013, 22:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]