Varza cu carne de porc

de Miha in Porc, 10 Oct 2009 | 6992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 ceapa mare rosie
  • 2 cani suc de rosii
  • 500 g muschiulet de porc
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne de porc:

Varza tocata o amestecam cu ceapa tocata marunt si punem totul in vasul roman. Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Turnam peste ele sucul de rosii si o cana de apa. Carnea o asezam deasupra, punem capacul si dam la cuptor pana scade zeama,dupa preferinta.

Se serveste calda, presarat cu patrunjel.

Si nu uitati de mamaliguta si de un ardei iute. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras 1

11.10.2009, 18:12

Si eu sint mare amator de varza,, dar imi plac mincarurile facute cu varza murata

klausenburger_adica Lacrima 1

11.10.2009, 18:19

eh eh... voiam s-o spun intr-un post... dar o sa o povestesc si aici (ma iertati daca o sa ma repet usor ulterior?)

eram copil si chiar in inima Clujului erau restaurante si o varzarie. nici acum nu stiu daca toata strada mirosea a varza calita de la varzaria cu renume si pricina ori si din celelalte restaurante. ca aliment nu ma inebuneste varza. si ca sa ma convinga ca pana la urma varza aia e buna, mama m-a imbracat frumos si m-a dus la varzarie... a fost prima si ultima oara cand am intrat in locul acela, chiar daca varza preparata de mama am mai mancat-o uneori, dar rar

Miha 1

11.10.2009, 22:22

Varza murata n-am....si nici nu-mi place...cum miroase.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc afumate, la punga