Varza de Bruxelles la cuptor cu Parmezan si usturoi

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 13 Apr 2018 | 9816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame varza de Bruxelles
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi, pisati
  • 30 grame Parmezan ras
  • 40 grame Panko (sau pesmet)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de Bruxelles la cuptor cu Parmezan si usturoi:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

Varza de Bruxelles se taie in jumatati si se amesteca cu ulei de masline, parmezanul, sare, piper si Panko. 

Se transfera pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 20-25 de minute. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles la cuptor cu Parmezan si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (7)

dantes 1

14.04.2018, 09:09

diaconta 1

14.04.2018, 22:31

Demult nu am mancat varza de Bruxelles

kytz 1

16.04.2018, 06:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu costita afumata, bucurie culinara pentru intreaga familie