Varza rosie la Crock Pot cu carne de curcan

de katty in Curcan, 24 Ian 2022 | 4409 vizualizari

 

Varza rosie este o sursa importanta de antioxidanti si alti compusi care ajuta la prevenirea deteriorarii celulare, de 4 ori mai multi decat uin varza alba.Cercetarile leaga aportul mare de crucifere, inclusiv varza cu un risc mai mic de a face cancer in special de colon si san.De asemenea ajuta la intarirea sistemului imunitar si te ajuta sa slabesti, precum si multe alte bebeficii pentru sanatate.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de lucru curcan
  • 1 varza rosie
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 foaie de dafin
  • cimbru uscat
  • marar verde
  • 2 linguri ulei
  • otet sau zeama de lamaie dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza rosie la Crock Pot cu carne de curcan:

Taiem carnea in bucati potrivite. Tocam varza fin, presaram peste ea 1 lingurita sare si o frecam bine cu sarea sa se inmoaie putin.

Pornim aparatul pe functia sotare mediu. Cand aparatul este pregatit, punem uleiul si carnea si o rumenim usor pe toate partile. Oprim aparatul si scoatem carnea intr-o farfurie.

Pornim aparatul pe functia coacere la 130 de grade pentru 45 de minute, asezam varza, punem foaia de dafin, piper, cimbru, iar deasupra asezam carnea. Daca varza este mai uscata, putem adauga putin apa. Inainte de a opri aparatul adaugam otetul sau zeama de lamaie pentru a improspata culoarea verzei. Adaugam mararul verde tocat fin si oprim aparatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza rosie la Crock Pot cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte