Vin fiert

de cristina1985 in Bauturi, 20 Dec 2021 | 5743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml vin rosu
  • 2 portocale
  • 1 lamaie
  • 1 anason stelat
  • 2 cuisoare (sau un varf cutit pudra)
  • 1 baton scortisoara
  • 2 lg zahar brun
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert:

     Se pune vinul intr-o oala, impreuna cu coaja si sucul de la o lamaie,  de  la  o portocala si jumatate (restul este pentru ornat) si  condimentele. Se fierbe 20 minute,iar la  sfarsit, se adauga zaharul brun,se amesteca si se inchide focul.

     Se strecoara si se serveste cald sau rece. Din jumatatea de portocala ramasa, se taie felii care se pun in paharele de servit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]