Vin fiert

de cristina1985 in Bauturi, 20 Dec 2021 | 4720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml vin rosu
  • 2 portocale
  • 1 lamaie
  • 1 anason stelat
  • 2 cuisoare (sau un varf cutit pudra)
  • 1 baton scortisoara
  • 2 lg zahar brun
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert:

     Se pune vinul intr-o oala, impreuna cu coaja si sucul de la o lamaie,  de  la  o portocala si jumatate (restul este pentru ornat) si  condimentele. Se fierbe 20 minute,iar la  sfarsit, se adauga zaharul brun,se amesteca si se inchide focul.

     Se strecoara si se serveste cald sau rece. Din jumatatea de portocala ramasa, se taie felii care se pun in paharele de servit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vin fiert cu măr și scorțișoară