Vinete la borcan

de Laly in Conserve, 27 Sep 2010 | 23169 vizualizari

 

Si pentru ca tot suntem la capitolul muraturi,iata o reteta de pastrat vinetele pentru iarna,care nu ocupa congelatorul.

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • ulei
  • aspirina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete la borcan:

Se aleg vinete coapte,sanatoase.Se coc,apoi se lasa sa se scurga.Dupa ce s-au scurs se pun in borcane sterilizate in prealabil.

Se lasa distanta cam de 1 cm deasupra fiecarui borcan.Punem deasupra o aspirina si se completeaza cu un pic de ulei.

Se pun apoi borcanel la fiert circa 40-45 de minute,din momentul in care incepe apa sa fiarba.Se lasa sa se raceasca,apoi se depoziteaza in camara.Se pot pregati cum doreste fiecare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

nadina73 1

29.09.2010, 00:03

si aici 5f

elena1988 1

24.02.2011, 09:47

Panacris 1

05.08.2011, 21:43

Super! Asa o sa fac si eu anul acesta. Congelatorul e deja plin!!! O sa incerc fara asprinia si ulei. Dupa ce le coc le mai dau un clocot pe aragaz, le las sa fiarba ca si o mamaliguta! Dupa aceea in borcane, si le las sa sterilizezr la cald, adica invelite in paturi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii pentru iarna