Vinete marinate

de Miha in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2011 | 15999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 30 ml ulei de masline
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 lingurita miere
  • 5 catei de usturoi pisat
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete marinate:

Se taie vanata in felii subtiri.  Se sareaza si se lasa sa se scurga de zeama timp de 30 minute. Se coc pe gratar.

Peste usturoiul pisat se adauga piperul si uleiul. Se omogenizeaza si se amesteca pana se obtine o emulsie in care vom adauga pe rand mierea si otetul balsamic. Se amesteca si in functie de preferinta se mai poate adauga putina sare. Punem feliile de vanata in sos, se acopera cu folie de plastic si se baga la frigider pentru cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Miha 1

20.12.2011, 21:52

Silvia

Miha 1

20.12.2011, 21:52

Vaiii...mai Medi...cum n-am vazut eu ca mi-ai scris. Ai ramas numa cu salivatul pe baza mea...

Ancutsa 1

23.12.2017, 08:59

Arata tare bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]