Vinete pane

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2011 | 4082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • sare
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • piper
  • ulei
  • 1 catel usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Se curata vinetele de coaja,le taiem rondele de cca 1 cm grosime,le stropim cu zeama de lamaie.

Se sareaza si pipereaza dupa gust dupa care se lasa la scurs 30 min.

Amestecam ouale cu faina,usturoiul pisat.

Trecem vinetele prin ou dupa care le prajim in ulei incalzit si le scoatem pe un servetel absorbant.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane