Visine la borcan

de Oana in Sirop / Compot, 4 Iul 2009 | 10260 vizualizari

 

Sunt perfecte pentru o prajiturica, atunci cand nu mai gasim proaspete, la piata. Visinele se pot congela, dar tin super bine si la borcan. In acelasi timp vom avea si un sirop super bun de visine!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de visine
  • 2 kg de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine la borcan:

Visinele se spala si se scot samburii. Se pun intr-un vas mare impreuna cu zaharul, amestecand din cand in cand sa se topeasca zaharul. Se lasa asa 24 de ore, amestecand din cand in cand. Se pun apoi in borcane, indesand cu o lingura. Se pune apoi si putin sirop si se inchid bine borcanele. Siropul rezultat se pune in sticle de plastic si se pastreaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bunica 1

04.07.2009, 08:20

La siropul lasat de visine care-ti ramane eu te sfatuiesc sa mai oui zahar. Ai mai facut siropul asa si a tinut peste iarna?

Oana 1

04.07.2009, 15:30

Buni, a facut mama, si eu dupa reteta ei. O sticla am pus-o in frigider si restul in camara, au iesit 3 sticle de 0,5 l. Zici sa mai pun zahar? Cat?

mihaelar63 1

11.12.2020, 01:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de piersici