Visine pentru prajituri, la borcan

de dakris in Sirop / Compot, 8 Iul 2012 | 21320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5 kg visine fara samburi (3 kg cu samburi)
  • 2,5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri, la borcan:

Visinele se spala bine, se scot samburii cu grija sa ramana visinele, pe cat posibil, intregi. Se aseaza intr-un vas incapator si se acopera cu zahar. Se mentin 24 ore, amestecand din cand in cand pentru a se topi zaharul, apoi se pun in borcane sterilizate si se acopera cu sirop. Se capseaza si se pastreazain camara.

P.s. Din cantitatile de mai sus ies 6 borcane de 370 ml si 2 l sirop.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri, la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

09.07.2012, 20:56

Faina idee! Am salvat reteta!

iry-gabriela 1

09.07.2012, 21:34

ai impuscat 2 iepure de odata,faci si visinata cu siropul si ai si pt prajituri la iarna

diaconta 1

10.07.2012, 09:03

tare-mi plac si mie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Visine conservate pe iarna