Vol-au-vent umplute-aperitiv cald

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2014 | 4364 vizualizari

 

Avem oaspeti neasteptati?o gustarica buna si usor de preparat ..

 

INGREDIENTE

  • 8-10 vol-au-vent
  • 100 g prosciutto sau bacon
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol-au-vent umplute-aperitiv cald:

Luam o tava si asezam in ea vol-au-vent.

Taiem bucatele mici bacon sau prosciutto si umplem pe jumatate vol-au-vent.

Taiem bucatele si cascavalul si punem deasupra,mai cu varf.

Incalzim cuptorul si introducem vol-au -vent cam 10 minute la temperatura de 180° sau pana cand vedem ca s-a topt cascavalul.

Servim calzi.

TIPS-URI

1

puteti folosi orce fel de cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent umplute-aperitiv cald" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]