White Cake

de mimmi in Prajituri, 4 Ian 2012 | 7168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru 3 foi:
  • 375 g faina ,
  • 120 g unt,
  • 4 linguri zahar pudra,
  • 2 oua,
  • 1 1/2 lingura(rasa) cu amoniac dizolvat in 6 linguri lapte caldut.
  • Pentru crema:
  • 670 ml lapte ,
  • 70g amidon alimentar,
  • 80g zahar tos,
  • 70g ciocolata alba ,
  • 170g unt,
  • 100g zahar pudra,
  • 50 g nuca de cocos ,
  • 1 borcan compot visine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA White Cake:

Foile:

Framantam toate ingredientele pentru foi si impartim aluatul in 3 parti egale. Intindem foile pe dosul unei tavi, pe hartie de copt, le dam la cuptor cca 10 minute si le lasam la racit.

Crema:

Punem intr-un bol 100 ml lapte din cantitatea totala. Adaugam amidonul si 80 g zahar tos si amestecam pana la omogenizare. Restul de lapte, impreuna cu untul, zaharul pudra si ciocolata le punem la fiert. Cand s-au topit untul si ciocolata, adaugam amestecul de amidon si amestecam pana se ingroasa. Adaugam nuca de cocos si amestecam pana se incorporeaza tot. Lasam crema la racit.

Punem prima foaie, 1/2 din crema, asezam visine scurse bine, punem a doua foaie, restul de crema, visine scurse si ultima  foaie.

Pudram prajitura cu zahar pudra si o tinem la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "White Cake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine alcoolizate si coniac