Za'atar

de Miha in Pt. carne, 26 Ian 2010 | 12562 vizualizari

COMENTARII (7)

Adinuta 1

26.01.2010, 18:36

Super tare!! trecut la favorite, trebuie sa fac

ANCA 1

26.01.2010, 19:00

excelent!

Miha 1

26.01.2010, 19:13

E o combinatie super! Merita incercat!

Brindusa 1

26.01.2010, 19:21

Incearca si pune zaatar amestecat cu ulei de masline peste lipie libaneza.


Stiai ca in reteta originala se pune sumac (otetar mirositor), niste seminte care ii dau gustul putun acrisor? Din pacate condimentul asta eu chiar nu l-am gasit in Romania.
Eu am primit de la o colega libaneza. si mi-am facut zaatar, pentru ca imi place foarte mult.

Brindusa 1

26.01.2010, 19:22

aaa acum am vazut sursa si ca acoloscrie de sumac

Rodie 1

07.10.2010, 23:46

Clar ma apuc sa fac si eu, pare interesant. Multumesc! nu am mai incercat pana acum.

retetepersane 1

01.12.2010, 15:33

Merge cu ulei de masline si cu branza si la niste placinte care se numesc Fattayer

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]