Zahar "Lavandat"

de mimmi in Dulciuri, 9 Mai 2012 | 3065 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie in primul rand de un borcan,
  • zahar pudra sau tos,
  • lavanda culinara,
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zahar "Lavandat":

Prima data se zdrobeste lavanda cu dosul unei linguri,pentru a iesi mai bine aroma.

Se pune in borcan un strat de zahar,unul de lavanda si tot asa pana se umple borcanul. Se foloseste dupa cca 1-2 saptamani . Usor nu ??  (*_*) In urmatoarea postare homemade va voi arata cum sa va faceti acasa esenta de vanilie !

Daca ti-a placut reteta noastra "Zahar "Lavandat"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta din copilarie, gogosi ca la gogoserie