Zarzavat (2)

de gaby_gabytza in Bulion, 12 Sep 2011 | 11754 vizualizari

 

e bun la sarmale sau in pilaf

 

INGREDIENTE

  • 7 kg ardei capia
  • 2-3 cepe
  • 1 kg morcovi
  • ulei
  • patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat (2):

Spalam morcovii ii curatam si ii dam prin razatoare.Spalam ardeii,ii curatam de seminte si ii dam prin masina de tocat si ii punem la fiert cu jumatate de litru de ulei ca sa tina pe iarna. Curatam ceapa, o tocam marunt, la fel si patrunjelul si le adaugam cam cand vedem ca incepe sa scada din zeama. Mai lasam sa fiarba vreo 10 minute si luam oala de pe foc. Lasam sa se raceasca si punem un plic de boia de ardei dulce si putina sare si amestecam. Dupa, punem in borcane dar sa le infiletam bine si la iernat cu ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii pentru iarna