Zarzavat pentru iarna

de ionela2682 in Conserve, 7 Oct 2010 | 28510 vizualizari

COMENTARII (9)

piko 1

07.10.2010, 16:37

care.i procedeul de sterilizare?

marya 1

07.10.2010, 17:42

interesanta retetaa.Poti incerca si fara rosii,dar adaugi si radacina de patrunjel si frunze.
mai poti adauga si frunze de telina.
se pastreaza ff bine fara conservant si fara sterilizare,dar adaugi mai multa sare.

ionela2682 1

07.10.2010, 17:53

Piko ,sterilizare adica borcanele fierte in oala plina cu apa...!

ionela2682 1

07.10.2010, 17:55

Marya,asa cum zici tu am facut dar acum am pus patrunjel si telina frunze si radacina in pungi la congelator ,iar gustul in mancare se simte mai bine de la el congelat...parerea mea

Rocsi 1

07.10.2010, 18:13

harnicuto

Corinuta 1

07.10.2010, 19:04

La Ancuta 1

07.10.2010, 23:28

piko 1

08.10.2010, 11:50

ionela, multumesc, nu am prea multa experienta

ionela2682 1

08.10.2010, 15:42

Cu placere ..nu ma supar ca intrebi si nici eu sa raspund!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogasari in otet (reteta Motan)