Zarzavat pentru iarna

de ionela2682 in Conserve, 7 Oct 2010 | 28509 vizualizari

 

Folosesc acest zarzavat pentru ciorbe si supe in special iarna dar nu numai.

 

INGREDIENTE

  • ardei,
  • morcov,
  • pastarnac,
  • telina radacina,
  • rosii,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru iarna:

-cantitatile nu sunt fixe,fiecare dupa cum doreste
-se trec prin robot,sau masina de tocat,se amesteca cu sare dupa gust,se pune in borcan si se sterilizeaza,30-40 min calculat din momentul in care a inceput apa sa fiarba.
- astfel preparate vor tine ani buni...!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari la otet