silvianart

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 04.01.2017

RETETE29
PRIETENI14
Retete / Pizza

Pizza cu blat subtire si crocant

In Pizza la 20 Ian 2017

Am amestecat 2 linguri faina cu drojdia, apa, uleiul si zaharul.  Am inceput sa adaug faina, cam jumatate din cantitate, apoi am adaugat sarea si restul de faina. Am framantat si am lasat aluatul 1 ora in frigider. L-am intins, l-am asezat in tavi si am aplicat toppingul. Am copt fiecare...

Paine cu branza

In Piine la 13 Ian 2017

Se framanta toate ingredientele. Daca aluatul mai cere faina, treptat se adauga cate o lingura, in functie de umiditatea branzei. Se lasa 1 ora la dospit, apoi se coace la cuptor pentru 1 ora, la 170 grade C. Se scoate si se lasa la racit.

Paine de casa

In Piine la 9 Ian 2017

Se framanta totul manual, cu dragoste deplina, sau la masina de paine/robot. Se lasa 45 min la dospit, apoi intra la cuptor,  pentru 1 ora, la 170 grade C.

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 22.01.2017

Prajitura cu visine si grapefruit

publicat la 22.01.2017

Ficatei de pui

publicat la 22.01.2017

Prepelite umplute

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Patru drumuri la atelier cu televizorul în spate doar ca să afli că, de fapt, ţi-au tăiat cablul? E tardiv să verifici dacă nu cumva ţi-ai pus şosetele invers.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

ieri la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

ieri la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]