Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de silvianart in Piine, 13 Ian 2017 | 3655 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: paine cu branza, paine, branza, retete paine, aluaturi paine, retete Piine
Se framanta toate ingredientele. Daca aluatul mai cere faina, treptat se adauga cate o lingura, in functie de umiditatea branzei.
Se lasa 1 ora la dospit, apoi se coace la cuptor pentru 1 ora, la 170 grade C.
Se scoate si se lasa la racit.
de Bucataras 6
de simona72 7
de Andra_Constantinescu 6
miki_a 1
Waw! 🍞Felicitări!
silvianart 1
diaconta 1
Imi place painea facuta in casa,dar simpla,fara altceva
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:43
pe 20.04 la 18:11
pe 18.04 la 22:32
pe 18.04 la 22:01
pe 17.04 la 16:22
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro [email protected]
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!