
publicat la 15.04.2022
publicat la 17.02.2022
publicat la 18.12.2021
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa Delaco
Se curata usturoiul, se spala grauntii si se piseaza in mojar, impreuna cu sarea. Apoi se trece pasta de usturoi rezultata, in alt vas si se freaca bine cu o lingura de lemn sau se mixeaza picurand cate putin ulei. Nu se pune mult ulei, ca la mujdei, doar cativa stropi. Se presara si un...
Mujdei de usturoi cu suc de rosii
Se curata usturoiul si se indeparteaza capetele la graunti, apoi se clateste cu putina apa. Se taie grauntii de usturoi mai marunt si se pun in mojar, apoi se adauga sare peste ei si se piseaza bine. Se transfera usturoiul pisat intr-un bol si se rasnesc condimente peste el, apoi se freaca...