publicat la 23.12.2014
publicat la 19.12.2014
publicat la 19.12.2014
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Copanele de pui cu Fasole pastai si Morcov la Cuptor
1.Spalam copanelele si le prajim intr-o tigaie cu ulei de masline si doi catei de usturoi.Dupa ce s-au prajit bine pe toate partile,le punem intr-o tava si le dam la cuptor,180°. 2.Intre timp spalam legumele,pastaile le taiem extremitatile si le rupem in doua sau trei (depinde de...
Rulouri din cotlet de porc umplute cu ciuperci in sos de rosii si pireu de cartofi
1.Curatam legumele si le tocam marunt.Calim ceapa impreuna cu usturoiul.Adaugam morcovii si ardeii,iar apoi ciupercile.Se pune sare,piper si se acopera cu un capac pana se fac legmle.Trebuie sa scada zeama de la ciuperci.Cand e gata adaugam mararul si patrunjelul tocat...
Frigarui la cuptor
1.Pregatim carne:spalam pieptul si il taiem cubulete potrivite si o condimentam cu sare.piper si usturoi praf..Taiem si carnati circa 2cm. 2.Spalam si legumele si dovleceii ii taiem rondele de 1cm si ardeii bucati mai maricele. 3.Facem frigaruii,dupa preferintele fiecaruia.Nu este o...
Piept de pui cu ciuperci champignons si smantana
1.Punem o tigaie la incins cu putin ulei de masline.Tocam ceapa si usturoiul marunt si o punem la calit.Spalam pieptul si il taiem cubulete potrivite.Dupa ce s-a inmuiat ceapa,adaugam pieptul de pui,saram,piperam si lasam la foc pana se face pieptul. 2.Curata si spalam ciupercile si le taiem...
Ardei umpluti
1.Curatam si tocam toate legumele si le punem la inabusit,intr-o tigaie cu putin ulei si sare.Dupa ce s-au inmuiat putin legumele,adaugam orezul apoi sosul de rosii.Mai lasam 5 minute pe foc.Lasam sa raceasca. 2.Spalam ardeii,facem cate un capacel,curatam de samburi si ii punem deoparte....
Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie
Incingem cuptorul 200°,spalam cartofii ii punem la copt,aproape o ora.Cand s-au copt punem cartofii intr-un prosop curat si ii lasam 10 minute, sa se inmoaie coaja. Punem o tigaie grill la incins.Spalam carnea,o condimentam si o batem putin,cu batatorul pentru carne.Apoi o prajim la foc...
Rulouri de piept de pui umplut cu dovlecei
Spalam dovleceii, ii taiem circa 2-3 mm si ii punem la prajit intr-o tigaie antiaderenta incinsa bine (fara ulei). Saram fiecare felie de dovlecel. Spalam pieptul de pui si taiem ca pentru snitele,le batem si le condimentam cu sare,piper si usturoi praf. Pregatim rulourile: intindem felia...
Copanele de pui cu sos de ardei la cuptor
Pregatim copanelele:le spalam,le condimentam cu sare,piper,usturoi praf si le punem intr-o tava.Adaugam crengutele de rozmarin si frunzele de salvie,putin ulei de masline si un pahar de apa si dam tava la cuptor pentru 30 de minute la 180°.Le intoarcem o data. Intre timp punem o tigaie la...
Piept de pui cu ciuperci champignons si ardei
Spalam pieptul de pui,il taiem cubulete si il punem la prajit intr-o tigaie cu ulei de masline.Curatam ceapa,o taiem si o punem in tigaie,dupa ce s-a prajit putin pieptul de pui. Intre timp spalam ardeii si ii taiem mai mare.Spalam si ciupercile si le taiem felii.Ardeii si ciupercile le...
Snitele cu Fulgi de porumb
1.Intr-un recipient de plastic (sau aluminiu)punem carnea,o saram,piperam,praf de usturoi si iaurt.Aceasta o lasam la macerat pana cand veti face snitelele.(eu le-am pus cu o seara inainte) 2.Puneti o tigaie la incins cu ulei si intre timp puneti intr-un castron fulgi,pe care ii mai zdrobiti...
Costite de porc cu legume la tigaie
Spalati carnea si o puneti la prajt in putin ulei.Sarati,piperati si puneti si usturoiul si rozmarin.Lasati sa se prajeasca bine pe toate partile. Dupa ce s-a prajit adaugati apa,puneti capac si lasati sa fiarba. Intre timp curatati si spalati legumele. Cand s-a fiert carnea puneti...
Pulpa de curcan la cuptor
Incinceti cuptorul la 180°. Spalati carnea,o sarati si piperati si o puneti in tava cu putin ulei de masline.Puneti usturoiul,rozmarin,salvia,vinul,apa,acoperiti cu o folie de aluminiu si il dati la cuptor circa o ora si jumatate. Dupa o jumatate de ora intoarceti carnea si...
Piept de pui la gratar si salata de conopida si brocoli
1.Punem o oala cu apa si sare la fiert.Curatam si spalam brocolii si conopida,ii facem buchetele si cand apa incepe sa fiarba punem mai intai la fiert conopida.Cand s-a fiert o lasam la scurs si la racit.Adaugam si brocolii.Cand s-au fiert ii punem si pe acestia la scurs. 2.Punem o tigaie...
Musaca de cartofi, carne tocata si carnati afumati
1.Punem cartofii la fiert.Cand s-au fiert ii lasam sa se raceasca si ii curatam de coaja. 2.Punem o tigaie la incins cu putin ulei.Curatam cepa,morcovul,usturoiul,le tocam marunt si le punem la calit.Cand s-a inmuiat putin legumele,adaugam carnea.O lasam sa se prajeasca putin,adaugam sosul de...
Friptura "mixta" la cuptor
1.Spalam carnea si o punem intr-o tava in care adaugam ulei de masline, sare,piper,boia de ardei iute,usturoiul curatat si taiat felii,vinul,apa,acoperim cu o folie de aluminiu si bagam la cuptor la 180° pt jumatate de ora. 2.Dupa o jumatate de ora scoatem aluminil,daca s-a copt putin...
Muschi de porc in lapte
1. Punem o oala pe foc cu ulei de masline la incins.Curatam ceapa si o taiem in 4 si o punem sa se prajeasca. 2. Spalam bucata de carne,o saram,o piperam si o punem la prajit in oala,la foc rapid.O prajim pe toate partile. 3. Dupa ce s-a prajit bine adaugam paharul de vin si lasam sa se...
Risotto galben cu carnati proaspeti si mazare
1. Punem o tigaie la incins cu ulei de masline. Carnatii ii taiem marunt si ii punem la prajit. Punem putina sare. Curatam ceapa si o tocam marunt. O adaugam dupa ce s-au prajit putin carnatii. Cand s-a inmuiat putin ceapa adaugam un pahar de vin. Cand s-a evaporat vinul, adaugam orezul, punem...
Drob de pui
Punem ficatul de pui la fiert,spalat inainte.Spalam si pulpele de pui si le punem la fiert in alta oala.Dupa ce a fiert lasam la racit. Punem o tigaie la incins cu putin ulei.Curatam si spalam prazul,il taiem marunt si il punem la calit in tigaie. Intr-o olicica cu apa rece punem orezul la...
Dovlecei umpluti
Curatam legumele, le spalam, le tocam si le punem la calit intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline. Tocam si un catel de usturoi. Cand s-au inmuiat legumele adaugam si carnea tocata si lasam la foc mare pana scade tot lichidul. Dupa aceia puneti paharul de vin si lasati sa se evapore.Cand...
Muschi de porc cu ciuperci si smantana
Incingem tigaia cu putin ulei si un catel de usturoi. Spalam carnea, o taiem cubulete si o punem in tigaie la prajit, fara capac. Curatam si ceapa, o taiem si o adaugam peste carne. Lasam sa se inmoaie si ceapa putin si adaugam vinul, lasam sa se evapore. Cand vinul s-a evaporat punem apa....si...
Carnati proaspeti cu cartofi si ciuperci la cuptor
Curatam cartofii si ii taiem in patru, curatam rosiile de coaja si le taiem cubulete, ciupercile le curatam, le spalam si le taiem in doua sau daca sunt mai mici le putem lasa si intregi. Intr-o tava punem putin ulei de masline, asezam carnati si intre ei usturoiul intreg si cartofi. Punem si...