BakeUpArtist

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 28.10.2016

RETETE54
PRIETENI185
Retete

Chec cu banane si ciocolata

In Dulciuri la 7 Ian 2017

Se amestecă romul cu zeama de portocală, se adaugă fructele deshidratate și coaja de portocală și se lasă la înmuiat.  Bananele se fac piure. Separat, se bate untul la temperatura camerei cu zahărul, pana devine spumos. Se adaugă piureul de banane, apoi vanilia și...

Briose cu portocale si alune

In Dulciuri la 25 Dec 2016

- Se separă albușurile de gălbenușuri; gălbenușurile se mixează cu sarea și jumătate din cantitatea de zahăr; - Se adaugă vanilia, coaja de portocală și se mixează bine, până se obține o cremă deschisă la culoare; - Apoi se adaugă treptat untul topit și piureul de...

Ciocolata de casa

In Dulciuri la 16 Dec 2016

Se pun într-o crăticioară, apa, zahărul, zahărul vanilat și sarea, se amestecă până se dizvola și se lasă la fiert la foc mic, amestecând des, până ce se formează un sirop. Ca să știm când este gata, se picură puțin sirop în apă rece;...

Pancakes cu mere si crema de mascarpone

In Dulciuri la 16 Dec 2016

Pancakes  Dați merele pe răzătoarea mică și puneți pe foc mediu, împreună cu zahărul.  Adăugați scorțișoara măcinată. Lăsați să fiarbă, amestecând des, pentru aprox. 20 de minute. Când merele sunt pătrunse, luați de pe foc și...

Cheesecake cu rom si cafea

In Dulciuri la 10 Dec 2016

Blat  Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu zahărul pudră și cu untul topit. Se amestecă bine și se presează pe tava de copt (am folosit o tavă cu pereți detașabili de 16 cm). Se coace simplu 10 minute.  Cheesecake   Se mixează...

Turta dulce cu cafea turceasca

In Dulciuri la 2 Dec 2016

Aluat   Într-o cratiță se topește o lingură de zahăr până devine brun, apoi se adaugă cu grijă cei 125 de ml de apă fierbinte și se lasă la foc mic până se topește zahărul. Separat amestecați nucșoara, cuișoarele, scorțișoara, ghimbirul, apoi...

Biscuiti cu unt

In Dulciuri la 1 Dec 2016

Se bate untul până devine cremos, apoi se adaugă zahărul și vanilia și se mai bate 2 minute. Se amestecă făina cu sarea, apoi se adaugă peste unt și se încorporează. Aluatul obținut se acoperă cu folie alimentară și se refrigerează 1 oră. După ce a stat la...

Reteta delicioasa de Profiterol cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

In Dulciuri la 24 Noi 2016

Preparare Reteta delicioasa de Profiterol cu crema de vanilie si glazura de ciocolata Aluat choux Puneți apa împreună cu sarea și uleiul la fiert; când au început să fiarbă, adăugați toată făină odată și amestecați energic cu telul. Lăsați pe foc...

Omleta reinterpretata

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2016

Tăiați ciupercile și dovlecelul și căliți cu niște sare și cimbru. Separat amestecați verdeturile tocate cu roșiile cuburi, brânza, puțin ardei iute. Bateți oule bine cu un praf de sare și faceți omleta într-o tigaie teflonată întinsă, tapetată cu puțin...

Sandwich cu Ou Posat si Guacamole

In Sandvisuri la 13 Noi 2016

Guacamole   - Rețeta originală este și cu roșie, însă am preferat să folosesc roșia întreagă la sandwich, așa că în guacamole nu am mai folosit; - Curățați și pisați avocado, amestecând bine cu sarea și cu zeama de lămâie; -...

Mini Pancakes cu Miere si Fructe

In Dulciuri la 12 Noi 2016

- Amestecăm întâi ingredientele uscate: făina, praful de copt, zahărul, bicarbonatul și le trecem prin sită, pentru o textură mai fină; - Separăm albusurule de gălbenușuri; - Batem gălbenușurile cu sarea, iar albușurile spumă; - Adăugăm peste gălbenușuri...

Prajitura cu Mousse de Mere si Ricotta

In Dulciuri la 10 Noi 2016

Blat: - Mărunțiți biscuiții digestivi și amestecați cu zahărul; - Topiți untul și adăugați peste biscuiți, amestecând bine; - Pregătiți tava în care doriți să montați prăjitura și turnați amestecul, presand bine; Mousse de mere: - Spălați și...

Placinta cu Branza Dulce fara Blat

In Dulciuri la 8 Noi 2016

- Puneți stafidele la inmuitat în apă caldă cu rom; - Amestecați bine brânza de vaci cu laptele, pentru a căpăta o consistență mai moale; - Separați albușurile de gălbenușuri în două boluri; - Bateți gălbenușurile cu un praf de sare, iar albușurile cu...

Pizza cu Blat de Conopida

In Pizza la 6 Noi 2016

Reteta aceasta este pentru o pizza de 28 de cm diametru.  Blat de conopida - Spălați conopida, rupeți buchetele mici și mărunțiți la robotul de bucătărie; - Puneți conopida mărunțită la cuptor pentru 15 minute; - Apoi scoateți, lăsați să se răcească puțin și...

Negresa Vegana cu Fructe de Padure

In Dulciuri la 4 Noi 2016

- Decojiți bananele și folosind un blender, faceți un piure; - Adăugați untul de arahide și mierea și mixați bine; - Apoi adăugați cacao și mixați din nou; - Tapetați o tavă cu pereții detașabili cu hârtie de copt și turnați compoziția obținută; - Apoi...

Aperitiv tarta cu Ricotta si Rosii Cherry

In Aperitive / Garnituri la 3 Noi 2016

Blat : Mixați făină cu sarea și cu untul rece, după care adăugați gălbenușurile, pe rând, mixând după fiecare. Apoi adăugați apa și frământați un aluat de tartă. Acoperiți aluatul în folie alimentară și dați la rece pentru 30 de minute. După acest...

Cheesecake cu Napolitane si Lamaie

In Dulciuri la 29 Oct 2016

- Tapetați tava cu unt și cu hârtie de copt, apoi așezați napolitanele, fără a lăsa spațiu între ele; - Într-un bol puneți ouăle, sarea, ricotta, brânza mascarpone, zahărul, coaja și sucul de lămâie și mixați bine, până ce aveți o...

Prajitura cu Dovleac si Ciocolata

In Dulciuri la 28 Oct 2016

Blat: Preincălziti cuptorul la 180 de grade; -Amestecați într-un bol următoarele ingrediente uscate: făina, cacao, praful de copt, sarea; - Se bat ouăle spumă impreună cu o lingură de zahăr; - Separat, mixați restul de zahăr cu untul moale, pană devine cremos; -...

Trufe de Ciocolata

In Dulciuri la 28 Oct 2016

- Tăiați ciocolata în bucăți mărunte; este recomandat să folosiți ciocolată de înaltă calitate, pentru un gust mai intens al trufelor; - Puneți pe foc mic smântâna dulce împreună cu untul și amestecați; - Când aproape să fiarbă, se ia se pe...

Prajitura cu mere si crema pufoasa de mascarpone

In Dulciuri la 28 Oct 2016

Blat - Se recomandă ca ingredientele să fie reci, pentru ca aluatul să fie mai fraged și crocant; - Se mixează făina cu untul și cu zahărul; va fi un aluat nelegat, făinos; - Se adaugă gălbenușurile, pe rând, mixând după fiecare; - Se adaugă apa...

Supa crema rece de sfecla rosie

In Supe la 28 Oct 2016

-Curățați legumele și le tocați în cuburi; -Căliți ceapa în ulei pentru 5 minute, apoi adăugați legumele și mai lăsați încă 5 minute, timp în care amestecați. -Adăugați apa sau supa de pui; -Adăugați foile de dafin, sare, piper; -Când...

Lasagna cu foi de clatite

In Lasagna la 28 Oct 2016

Sos bolognese - Se curăță legumele și se toacă mărunt; - Se călește usturoiul în ulei, apoi se adaugă ceapa și restul legumelor și se amestecă; - Se adaugă și carnea tocată și se călește totul până ce carnea capătă puțină culoare; - Se adaugă pasta...

Gutui coapte cu sirop de vin roșu

In Dulciuri la 28 Oct 2016

- Gutuile se spală bine, se taie în sferturi sau pe jumătăți, în funcție de preferințe și se îndepărtează semințele; - Pregătiți o tavă pentru cuptor, puneți gutuile și adăugați peste fructe, uniform: 3 linguri de zahăr, untul, scorțișoara măcinată,...

Cupcakes cu Ciocolata

In Dulciuri la 28 Oct 2016

- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade; - Amestecați într-un bol următoarele ingrediente uscate: făina, cacao, praful de copt, sarea; - Se bat ouăle spumă împreună cu o lingură de zahăr; - Separat, mixați restul de zahăr cu untul moale, până devine...

Afisate 31 - 54 din 54 retete    

Postari recente

publicat la 29.06.2018

Gnocchi de casa cu sos carbonara

publicat la 29.06.2018

Tocana picanta de porc

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]