Normal
0
21
false
false
false
MicrosoftInternetExplorer4
Taiem cartofii rondele subtiri, la fel si ceapa o taiem in doua si dupa aia rondele fine.
Punem intai tigaia la incins,uleiul, dupa care punem cartofii.
Peste cartofi punem...
Fierbem oule bine le dam la racit dupa ce au fiert, le punem in apa rece.
Dupa ce s-au racit le taiem in doua si scoatem galbenusurile, le faramitam cu furculita si le amestecam cu pateul, maioneza si restul de igrediente.
Facem ca o pasta; cu aceasta pasta umplem albusurile...
Faina se amesteca cu untura,smantana, o lingurita sare, galbenusul, drojdia dospita in lapte. Framantam pana devine un aluat elastic, daca e nevoie se mai adauga cateva linguri de lapte, sa nu iasa prea tare aluatul. Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.
Jumarile se dau prin masina...
Se amesteca faina cu untura,adaugam drojdia dospita in putina apa calduta,sarea,ouale,smantana cate putin se framanta pana devine un aluat elastic (igredientele sa fie la temperatura camerei).lasam la dospit 15-20 minute dupa care luam jumatate de aluat intindem cu sucitorul o...
Drojdia se amesteca cu putina apa calduta si zaharul si se lasa la dospit 10 minute. Intr-un bol punem faina sarea si uleiul, drojdia si restul de apa si framantam pana ce devine un aluat elastic, lasam 30 minute la dospit. Dupa ce aluatul a dospit il punem in forma de tarta unsa cu ulei,...
Se fierb cartofii. Dupa ce au fiert se zdrobesc ca pt pireu se lasa putin sa se raceasca dupa care adaugam faina. Dizolvam drojdia in apa calduta si turnam peste faina si cartofi si framantam cu apa calduta pana devine un aluat normal. Lasam la dospit in loc caldut 35 minute dupa ce a dospit...
Se pune drojdia cu putin lapte la dospit,dupa ce a dospit se pune peste faina si se amesteca cu restul de ingrediente: untura,sare,laptele caldut cate putin pana devine un aluat elastic. La sfarsit punem o mana de ulei ca sa-l modelam mai bine.
Il lasam la dospit 35 minute si cand a...
Tortilla de patatas
Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Taiem cartofii rondele subtiri, la fel si ceapa o taiem in doua si dupa aia rondele fine. Punem intai tigaia la incins,uleiul, dupa care punem cartofii. Peste cartofi punem...
Oua umplute
Fierbem oule bine le dam la racit dupa ce au fiert, le punem in apa rece. Dupa ce s-au racit le taiem in doua si scoatem galbenusurile, le faramitam cu furculita si le amestecam cu pateul, maioneza si restul de igrediente. Facem ca o pasta; cu aceasta pasta umplem albusurile...
Pogacele cu jumari
Faina se amesteca cu untura,smantana, o lingurita sare, galbenusul, drojdia dospita in lapte. Framantam pana devine un aluat elastic, daca e nevoie se mai adauga cateva linguri de lapte, sa nu iasa prea tare aluatul. Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Jumarile se dau prin masina...
Saratele/Saleuri
Se amesteca faina cu untura,adaugam drojdia dospita in putina apa calduta,sarea,ouale,smantana cate putin se framanta pana devine un aluat elastic (igredientele sa fie la temperatura camerei).lasam la dospit 15-20 minute dupa care luam jumatate de aluat intindem cu sucitorul o...
Tarta cu piept de pui
Drojdia se amesteca cu putina apa calduta si zaharul si se lasa la dospit 10 minute. Intr-un bol punem faina sarea si uleiul, drojdia si restul de apa si framantam pana ce devine un aluat elastic, lasam 30 minute la dospit. Dupa ce aluatul a dospit il punem in forma de tarta unsa cu ulei,...
Langosi cu branza
Se fierb cartofii. Dupa ce au fiert se zdrobesc ca pt pireu se lasa putin sa se raceasca dupa care adaugam faina. Dizolvam drojdia in apa calduta si turnam peste faina si cartofi si framantam cu apa calduta pana devine un aluat normal. Lasam la dospit in loc caldut 35 minute dupa ce a dospit...
Cornulete sarate
Se pune drojdia cu putin lapte la dospit,dupa ce a dospit se pune peste faina si se amesteca cu restul de ingrediente: untura,sare,laptele caldut cate putin pana devine un aluat elastic. La sfarsit punem o mana de ulei ca sa-l modelam mai bine. Il lasam la dospit 35 minute si cand a...