
publicat la 20.12.2019
publicat la 22.06.2019
publicat la 20.06.2019
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Fasole cavalereasca
Se curata ceaspa, se spala si se taie solzisori. Intr-un vas potrivit se pune uleiul si se adauga ceapa taiata, lasandu-se la prajit, la foc potrivit, pana cand devine translucida. Costita sau slaninuta se taie in fasii subtiri si se adauga peste ceapa. Cand costita este frumos...
Varza noua tuguiata calita
Tocam varza cat putem de fin. Varza tocata se freaca cu putina sare si o punem intr-o cratita incapatoare pentru cantitatea de varza tocata. Separat se pune uleiul la incins, peste care se adauga fleica taiata in bucati de 4-5 cm. Cand fleica s-a rumenit, o scoatem intr-un castron....