Inghetata de portocale

de Oana in Dulciuri, 31 Aug 2010 | 9462 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 300 ml suc proaspat de portocale
  • 3 galbenusuri
  • 60 g zahar
  • coaja rasa de la o portocala
  • 250 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de portocale:

Sucul proaspat se mixeaza cu zaharul, coaja de portocala si galbenusurile, apoi se bat la bain-marie pana se umfla si se ingroasa crema. Se pune apoi la racit si se amesteca cu frisca batuta. Se pune vasul in congelator, se scoate apoi din jumatate in jumatate de ora si se bate bine cu mixerul, se lasa la rece pana se intareste.

Se serveste impreuna cu tort cald de ciocolata, o nebunie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat