A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cum se face sucul de rosii

Postat de: Elena_Daria in Conserve

Cum se face sucul de rosii. Spalam rosiile, indepartam coditele si le taiem in 2 sau in 4 daca sunt mai mari. Le trecem apoi prin masina speciala de tocat rosii. Sucul rezultat, fara coji si...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu sos de rodie

Postat de: ianculubita in Porc

Intr-un castron punem cotletele condimentate din belsug,ardeiul iute taiat,ulei,amestecam carnea,acoperim cu folie alimentara si lasam la frigider pana a doua zi sau cateva ore daca sunteti...Citeste continuarea

Cosulete cu branza si cascaval

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Intai preparam amestecul de branzeturi astfel: folosind mixerul la viteza mare, batem ouale cu branza "ceva fin", adaugam branza de vaca afumata, zdrobita in prealabil cu furculita. La...Citeste continuarea

Cheesecake

Postat de: comanligia in Dulciuri

Se pun stafidele la inmuiat in zeama de lamaie,apoi se amesteca cu branza.Untul la temperatura camerei,se amesteca pana devine omogen.Galbenusurile se separa de albusuri si se adauga la unt...Citeste continuarea

Coaste de porc la cuptor cu rosii...

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Coastele le portionam,le spalam si apoi le condimentam cu sare,piper,cimbru  si usturoi tocat mare ,peste ele adaugam cca 1/2 canita ulei de masline ,amestecam si lasam cca 4-5 ore sa se...Citeste continuarea

Cum prepari cea mai gustoasa salata...

Postat de: gabrielacuisine in Salate

Cum prepari cea mai gustoasa salata orientala cu maioneza Se fierb cartofii in coaja si se lasa la racit sau ii dam repede printr-un jet de apa rece ca sa ii racorim. Ii curatam de coaja si...Citeste continuarea

Clatite gratinate

Postat de: Elena_Daria in Pui

Prima data pregatim clatitele dupa reteta preferata. Apoi curatam cepele, le spalam si le taiem feliute. Ardeiul in spalam si il taiem feliute si pe acesta. Ghebele le punem la desarat in...Citeste continuarea

Cotlet de porc pe pat de ciuperci

Postat de: papabundetot in Porc

Am pus carnita la marinat in sos soia,apa de flori de portocal (mi se pare ca da  un gust fantastic carnii de orice fel)  curry,fulgi de ardei si apoi am pus carnea cu tot cu marinata la...Citeste continuarea

Chec cu vanilie

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri.  Mixam albusurile spuma cu praful de sare, iar dupa ce s-au intarit incepem sa adaugam cate o lingura de zahar, apoi zaharul vanilat si continuam sa...Citeste continuarea

Cartofi aromati cu cascaval

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Cartofii taiati cuburi ii punem la prajit intr-o tigaie acoperita. Ii condimentam bine si pana nu se rumenesc suficient nu mai amestecam in ei. Ideea este aceea de a obtine cartofi crocanti la...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu smantana

Postat de: babi5 in Ciorbe

Am curatat zarzavatul - ceapa,ardeiul si am tocat totul foarte marunt apoi am pus  totul  intr-o oala de 5 l la calit  cu uleiul de masline. Intre timp am curatat  cartofii...Citeste continuarea

Cum se face sucul de rosii

Postat de: caroline in Conserve

Cum se face sucul de rosii. Eu nu am separator ptr rosii asa ca m-am pus, am spalat rosiile si le-am rupt coditele. Le-am taiat in patru si le-am pus in robotul de bucatarie.Cand s-au facut ca...Citeste continuarea

Chiftelute in sos cu cartofi

Postat de: daniela_angelica in Porc

Se pregatesc chiftelutele astfel: se amesteca carnea cu jamonul,usturoiul pisat,5 oua,mugurasii de pin,patrunjelul si se condimenteza,compozitia iese mai moale. Intr-o tigaie se pune destul ulei...Citeste continuarea

Cum se fierbe porumbul cu unt si...

Postat de: comanligia in Aperitive / Garnituri

Cum se fierbe porumbu. Se curata porumbul de foi si matase,se spala si se pune intr-o oala mare la fiert cu apa.Deasupra oalei am pus foi de porumb si peste o farfurie sau capac ptr a nu se ridica...Citeste continuarea

Cimbru pentru iarna

Postat de: Bunica in Conserve

Cimbrul se spala,se sterge cu un prosop si se pune la uscat intr-un loc umbros si aerisit. Dupa cam 14 zile se iau crengutele,se freca intre palme. Tulpinile se dau de-o parte. Se pune...Citeste continuarea

Cascaval pane

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Cascavalul se taie felii groase de un deget, se dau prin faina, ou, pesmet, ou, pesmet. Lasam feliile de cascaval la rece pentru 15 minute. Feliile se prajesc pe ambele parti in ulei bine incins. Citeste continuarea

Ciuperci in sos bechamel si...

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Ciupercile taiate se pun la calit in putin ulei deoarece acestea lasa zeama lor si se lasa acoperit la foc mic.Separat in alta craticioara se pune untul si uleiul la incins, se adauga faina, se se...Citeste continuarea

Copanele ca la KFC

Postat de: Lia1 in Pui

Pulpele de pui se spala si se curata bine. Se taie in doua cand sunt intregi si se scoate pielea. Se cresteaza (mai ales partile superioare) ca sa patrunda marinada. Le presarati cu sare si...Citeste continuarea

Chiftelute la cuptor

Postat de: AlexandraOrdean in Mancaruri cu carne

Legumele se curata si se spala bine. Ceapa se toaca marunt. Cartofii si morcovii se dau pe razatoarea mica, scurgandu-se ulterior de zeama care o lasa. Feliile de franzela se umezesc in...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: AlexandraOrdean in Ciorbe

Se curata si se spala bine legumele Carnea tocata se amesteca cu orezul, o ceapa tocata marunt, 1 ou, sare si piper Restul legumelor se taie si se pun la calit in ulei pentru 5 minute Se...Citeste continuarea

Ciocolata de casa (raw vegan)

Postat de: DeliciiSanatoase in Prajituri

Caju-ul se pune in robotul cu lama S si se proceseaza in jur de 10-15 minute pana cand devine o crema (practic unt). In acest timp va fi nevoie sa mai opriti robotul pentru a aduna compozitia de...Citeste continuarea

Chec cu lamaie

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Intr-un vas am pus coaja rasa de lamaie, untul, zaharul si am mixat foarte bine pana compozitia a devenit spumoasa. Am adaugat cate un ou si am mixat bine dupa fiecare. Apoi am adaugat faina...Citeste continuarea

Ciorba cu rasol de vita - Reteta...

Postat de: Dya in Ciorbe

Cum se prepara Ciorba cu rasol de vita - Reteta traditionala plina de savoare Carnea, spalata bine in prealabil, o taiem in cuburi potrivite ca marime si o punem la fiert in apa rece,...Citeste continuarea

Clafoutis cu cirese

Postat de: Dya in Prajituri

Dupa ce am spalat ciresele si/sau visinele, le lasam sa se scurga bine de apa, le scoatem samburii si le asezam uniform intr-o tava unsa cu unt. Separat, mixam ouale impreuna cu un praf de sare,...Citeste continuarea

Ciuperci brune la cuptor

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se spală, eventual se curăță de pieliță, dacă nu sunt prea proaspete, dar de data asta se lasă și piciorușele. Într-o tavă tapetată cu foaie de pregament se...Citeste continuarea

Clatite umplute cu crema de branza...

Postat de: FlaviaD in Aperitive / Garnituri

Crema de branza de casa am obtinut-o prin amestecarea branzei cu smantana, la care am adaugat condimente. Si reteta cremei de branza de casa se afla pe site ...Citeste continuarea

Ciorba cruda de telina

Postat de: DeliciiSanatoase in Ciorbe

Dupa ce am curatat telina, am taiat-o cubulete si am pus-o in blender impreuna cu 1 cana de apa. Am blenduit bine pana s-a facut un pireu iar apoi am strecurat lichidul de pulpa. Lichidul...Citeste continuarea

Chec cu inima de ciocolata

Postat de: ianculubita in Prajituri

Pregatim in primul rand inima de ciocolata;intr-un bol amestecam ingredientele uscate,faina,sare,cacao,praful de copt toate cernute;untul si ciocolata le topim pe bain-marie apoi dam la rece;ouale...Citeste continuarea

Creier pane

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Tinem creierul in apa rece10min apoi il oparim3-4min in apa cu 1lingura sare si 2linguri otet;strecuram,punem creierul intr-un vas si-l dam la frigider cateva ore sa se intareasca sa-l putem...Citeste continuarea

Ciocolata de casa cu alune de padure

Postat de: Criss in Dulciuri

Apa  + zaharul se pun la fiert pana cand se topeste zaharul si rezulta un sirop care seamana la consistenta cu mierea.  Se adauga cacao si se amesteca, se lasa sa mai dea un clocot, apoi...Citeste continuarea

Clatite cu sirop de visine

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Oul se mixeaza cu zaharul pana cand acesta se topeste. Se adauga apoi praful de sare, laptele si se omogenizeaza. Faina cernuta se incorporeaza in compozitia lichida, mixand bine pentru...Citeste continuarea

Chec cu lamaie si afine

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Intr-un castron punem untul si coaja rasa de la lamaie si jumatate de compozitie de zahar. Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma cu zaharul ramas.Se adauga si galbenusurile,untul...Citeste continuarea

Cubulete de carne cu piure de vinete

Postat de: Lia1 in Oaie

PREPARARE PIURE DE VINETE + SOS BECHAMEL Taiati vinetele in doua pe lungime. Crestati-le in romburi cu varful cutitului, adanc dar sa nu perforati coaja. Ungeti-le cu ulei deasupra. Se...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Laptele se fierbe.Se adauga vanilia si zaharul.Se lasa la racit. Ouale se bat bine si se adauga la laptele racit.Se amesteca. Mai departe eu am folosit forme mici pentru budinca .Se pune...Citeste continuarea

Ciorba de pui

Postat de: lorenik in Ciorbe

Se curata,se spala carnea si se pune la fiert. Se spumeaza,dupa 30 de minute de fierbere se adauga la fiert si legumele taiate marunt. Se adauga un praf de sare ,piperul si cimbrul. Dupa inca vreo...Citeste continuarea

Compot de prune a la Mala

Postat de: babi5 in Sirop / Compot

Am cules prunele, le-am spalat bine si le-am desimburit. Am pus intr-o oala de 15 l apoi am dizolvat zaharul cu 5 l apa, conservantul, scortisoara si sucul de la cele doua lamai si l-am pus peste...Citeste continuarea

Cartofi "in pijama"

Postat de: Lia1 in Mancaruri de post

Intr-un castronel amestecati 4 linguri malai+1/2 lingurita sare+1 priza chilli+1/2 lingurita usturoi pudra+1 lingurita cu varf boia dulce. Se omogenizeaza amestecul uscat. Preincalziti cuptorul!...Citeste continuarea

Chiftelute de curcan cu morcov

Postat de: gurita_ta2005 in Curcan

Ceapa o tocam marunt. Morcovul il dam pe razatoarea mica si amestecam toate ingredientele cu carnea tocata. Se adauga condimentele dupa gust si mararul tocat marunt. Se formeaza bilute de...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu afumatura

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Scarita de porc se transeaza in bucati potrivite si se pune in oala cu apa la fiert. Ceapa se toata marunt,morcovul il taiem rondele iar telina o taiem cubulete si le punem la calit in ulei de...Citeste continuarea

Crumble de piersici

Postat de: xana in Prajituri

Ingredientele pentru crumble se pun intr-un bol si se amesteca bine cu degetele pana le omogenizam.  Piersicile taiate felii se imbraca bine in zahar, amidon, vanilie, zeama de lamaie si...Citeste continuarea

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Postat de: medioto59 in Crap / Caras

Peştele se curăţă, se spală, se taie felii groase de circa 1,5-2 cm si apoi se lasa la scurs. Capatana si coada o pastram pentru un bors de peste. Fiecare bucata in parte se condimenteaza...Citeste continuarea

Chec cu ciocolata

Postat de: luminita_31 in Prajituri

Separam albusul de galbenusuri .Albusurile le mixam impreuna cu zaharul (zaharul il turnam putin cate putin)pana devine ca o bezea.Apoi punem cana de ulei peste bezeaua formata si mixam...Citeste continuarea

Carne de porc cu usturoi

Postat de: Elena_Daria in Porc

Punem uleiul la incins intr-o cratita de tuci, apoi punem bucatile de carne si usturoiul tocat marunt. Acoperim cratita cu un capac, si lasam carnea la inabusit, amestecand din cand in cand...Citeste continuarea

Chec cu mac

Postat de: ianculubita in Prajituri

Frecam untul moale cu zahar pana rezulta o crema pufoasa, adaugam ouale pe rand, faina, macul si laptele. Rasturnam in tava unsa sau cu hartie de copt si lasam la cuptor la foc mic 1h, facand...Citeste continuarea

Cannelloni cu fructe de mare

Postat de: ianculubita in Cannelloni

In tigaia cu ulei,calim usturoiul adaugam ardeiul iute intreg sau taiat, fructele de mare taiate,rosia cubulete,vinul,busuiocul verde taiat,lasam pe foc cateva minute pana scade,condimentam dupa...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne

Postat de: ianculubita in Cannelloni

In tigaia cu ulei calim ceapa tocata marunt,adaugam carnea iar dupa ce s-a strans si a devenit albicioasa,adaugam vinul,lasam sa fiarba incet pana scade,apoi condimentam,adaugam verdeata si lasam...Citeste continuarea

Cartofi in crusta de mustar

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Cureti cartofii, ii speli si ii tai cubulete. Se pun la fiert in apa rece cu sare. Se fierb pentru cca 15 minute, apoi ii scurgem de apa in care au fiert si ii lasam sa se raceasca. Mustarul...Citeste continuarea

Ciorba de varza chinezeasca cu...

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Spalam pieptul de porc afumat si il taiem cubulete. Prajim cubuletele in oala in care dorim sa fierbem ciorba, pana devin aramii. Ceapa si frunzele de varza se spala si se taie cubulete....Citeste continuarea

Ciorba de legume

Postat de: artistique in Ciorbe

Se iau legumele si se spala bine, se taie in cubulete toate , mai putin morcovul si ceapa care se baga in blender si se maruntesc bine, dar cat sa nu fie extrem de mici. Se pune oala cu putin...Citeste continuarea

Crema de branza facuta in casa

Postat de: FlaviaD in Aperitive / Garnituri

Pentru a ne pregati crema de branza vom avea nevoie de cateva felii de branza, lapte batut, smantana si verdeata. Eu am ales sa folosesc branza de oaie cumparata nu din magazin, asa cum am mai...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]