Ananas cu sos caramel

de alldaycooking in Dulciuri, 20 Apr 2011 | 6976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ananas
  • 12 linguri de fructoza (zahar)
  • 1 cubulet unt
  • nuci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas cu sos caramel:

Ananasul se curata si se feliaza. Intr-o tigaie am presarat fructoza si am lasat la foc mic pentru a se carameliza. In momentul cand fructoza s-a topit fara a incepe sa se inchida la culoare, am adaugat ananasul. Am lasat fiecare felie de ananas cate 3 minute pe fiecare parte sa se inmoaie putin. Am scos ananasul pe farfurie, iar in tigaia cu caramel am adaugat cubuletul de unt. Am presarat nuca peste ananas si apoi am turnat sosul de caramel deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas cu sos caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]