Aperitiv

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2012 | 3801 vizualizari

 

poza o am mai demult dar uitasem sa o postez...reteta s-a ''nascut'' fiindu-mi lene :) de a mai face placinta din aluatul de foietaj...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • parmigian
  • salam
  • 1 ou ptr uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Foietajul se dezgheata la temperatura camerei. Salamul se taie felii foarte subtiri si se aseaza peste foietaj. Deasupra presaram parmigian. Se ruleaza si se taie felii. Se ung cu ou batut. Se pun intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se dau la cuptorul incalzit in prealabil la foc potrivit pina ce se prinde o crusta, in jur de 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

09.08.2012, 17:57

mamaieelena 1

09.08.2012, 19:35

ce bun si imi place cum a iesit

laura_n 1

12.08.2012, 17:37

foarte gustoase

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu salam si ketchup