Aperitiv ardei umpluti cu pasta de branza de vaci si chimen

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2018 | 3884 vizualizari

 

Branza de vaci este un ingredient care de obicei nu imi lipseste din bucatarie, ori ca o cumpar, ori ca imi pun lapte dulce la prins si fac eu branza.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • sare
  • piper
  • 1 buc ceapa
  • 3 buc de ardei gras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ardei umpluti cu pasta de branza de vaci si chimen:

Se amesteca branza de vaci cu untul lasat la temperatura camerei,cu mixerul pana devine o pasta fina. Se razuie ceapa pe razatoarea cu gauri mici, se adauga boiaua, chimenul si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Ardeii se spala si se scot cotoarele. Se taie in doua, iar cu pasta obtinuta se umplu bucatile de ardei care se pastreaza la rece. Se servesc langa orice aperitiv si nu numai.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ardei umpluti cu pasta de branza de vaci si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini cupe cu branzica