Aperitiv cald cu peste

de ianculubita in Pangasius, 19 Mar 2011 | 6480 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta,trebuie o branza care se topeste la cuptor,eu am avut in casa branza de capra si nu a fost bine

 

INGREDIENTE

  • 3cartofi
  • 1capatana de usturoi
  • 4rosii
  • 100gcascaval
  • 50ml ulei de masline
  • 2-3buc.file de pangatius
  • sare,piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cald cu peste:

In tava,am pus hartie de copt,rondele de cartofi fierti

,deasupra, pe fiecare rondea, peste condimentat,un varf de lingurita de usturoi pisat,1rondea de rosie,1felie de cascaval,

deasupra piper si ulei;

am dat tava la cuptor 20min,apoi totul este gata pentru servit cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cald cu peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu saramura