Aperitiv chec cu ton si branza de capra proaspata

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2021 | 4869 vizualizari

 

Iata o reteta usoara si gustoasa. Am folosit o faina low carb cu seminte puteti pune faina dorita.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/10/chec-cu-ton-si-branza-de-capra-proaspata.html



 

 

INGREDIENTE

  • 140 g de ton în conserva scurs
  • 130 gr brânză proaspătă de capră
  • 2 buc ceapa verde
  • 1/4 linguriță de praf de copt
  • 3 linguri de iaurt Skyr
  • 3 ouă
  • 2 linguri de faina low carb sau faina alba
  • 1 lingură de pastă concentrat de roșii
  • sare, boia de ardei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec cu ton si branza de capra proaspata:

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. 

Intr-un castron cu ajutorul unui tel de mână sau în bolul robotului de bucătărie, bateți ouăle cu brânza de capră proaspătă. 

Adăugați ceapa verde tocată, „făina”, praful de copt, sarea, boia de ardei și amestecați.  Terminați cu pasta de rosii, iaurtul și continuați să amestecați .

Se toarnă în forma de chec unsa și se coace timp de 45 de minute (verificați coacerea introducând lama unui cuțit , trebuie să iasă curată). 

Lăsați să se răcească înainte de a o scoate din forma.

Tăiați felii și serviti simplu ca aperitiv sau  cu o salată verde.

TIPS-URI

1

Puteti pune un pic de seminte deasupra inainte de a da la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec cu ton si branza de capra proaspata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu spanac