Aperitiv cu carne tocata

de ony in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 7794 vizualizari

 

bunutz tare...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 2 cepe
  • mirodenii
  • 3 oua fierte tari
  • gogosar acru
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu carne tocata:

se caleste ceapa cu putin ulei ,se pune peste carnea tocata,se adauga mirodenii,sare,piper si se amesteca totul.

se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu pesmet;

se imparte compozitia in 2,cate o parte pt fiecare tava,se aseaza un strat de carne,apoi se taie ou felii si se aseaza impreuna cu fasii de gogosar acru,se pune a 2-a parte din compozitie si se da la cuptor

cand este aproape gata se pun deasupra cateva felii de mozzarela sau cascaval.

TIPS-URI

1

se pot pune tot felul de umpluturi

2

merge f bine ca aperitiv dar ca si garnitura la un piureu este grozava

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salată aperitiv cu brânză