Nu numai la mese festive, noi si de zi cu zi adesea mancam la micul dejun ardei umpluti cu crema aceasta de branza. Am mai adaugat cateva variante de asamblare a unei legume cu aceasta crema. Foarte decorative sunt miezurile de la Delaco.
Sfarami telemeaua cu furculita, adaugi untul, branza dulce, omogenizezi, adaugi smantana si verdeata tocata marunt.
Ardeii ascutiti se umplu usor cu posul fara dui cu orificiu de 1 cm, altfel nu ajunge pasta pana in varf. Dupa umplere se dau la rece ca sa se intareasca untul si implicit umplutura. Se taie felii cam de 8mm grosime, cu un cutit bine ascutit.
Se orneaza cu verdeata.
Am taiat corabioare din ardei si am pus guacamole si miez de lapte.
Pentru rulourile din castravete se taie pe lung dintr-un castravete Fabio panglici, eu am cutit pentru asa ceva, cu o fanta, sau cu razatorea mandolina dar mie mi-e frica de ea,
taie grozav si ma ranesc mereu.
Alte panglici le-am uns pe mijloc cu crema, le-am rulat con fixat intr-o baza de 1.2cm din rosie decupata in mijloc cu un decupator. In varf miez de lapte.
La sandwichuri se vad straturile. Baza am decupat-o din felie de paine prajita cu un decupator floare sau cerc.
Sa va fie de folos!
1
Ceea ce se monteaza in "panglici" din castravete se asambleaza chiar inainte de servire, altfel se inmoaie cam repede