Aperitiv cu foietaj si masline

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2010 | 7046 vizualizari

 

Este un aperitiv din bucataria franceza, foarte delicios si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr masline
  • aluat de foietaj din comert
  • 3 catei usturoi pisati
  • ulei de masline
  • parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu foietaj si masline:

Maslinele daca au samburi se scot. In robotul de bucatarie se pun maslinele ,usturoiul si se lasa sa se faca o pasta se adauga si ulei de masline.Totul se mixeaza ~5 min. Se intinde pasta obtinuta(la mine nu a iesit pasta,o crema, cred ca din cauza robotului , insa au iesit si asa foarte bune) pe foaie apoi se pune parmezanul ras si se ruleaza. Se da la frigider sa se intareasca apoi se taie felii. Se coc timp de 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu foietaj si masline" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Bunica 1

06.06.2010, 18:48

Si eu am crezut la fel ca roxana, ca sunt cu mac. Cred ca au iesit delicioase. Dar ce zici: merge un pahar cu bere?

epurasha2bb 1

06.06.2010, 22:35

mmm, ce idee interesanta! sunt sigura ca sunt bestiale , acus as papa u paltouas!

nadina73 1

07.06.2010, 01:53

si eu mariana sper ca nu ai papat tot5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de cascaval, cu nuca - reteta video