Aperitiv cu ou in pita arabeasca

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2012 | 4723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc.pita arabeasca
  • 1-2 oua (dupa preferinta)
  • 50 g kaizer afumat
  • 30-40 g cascaval ras
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ou in pita arabeasca:

Kaizerul se taie marunt si se pune in tigaie la prajit cu o lingurita de unt.

Intr-un castron se sparge oul si se bate cu furculita impreuna cu cascavalul ras, se sareaza, se pipereaza dupa gust si se pune in tigaie peste kaizerul prajit. Se lasa sa se rumeneasca si cu o paleta se intoarce pe cealalta parte pentru a se rumeni, dar acum cand oul se prajeste se poate pune si pita deasupra sa se incalzeasca.

Cand este gata se pune o farfurie cu fata in jos peste pita si se intoarce cu o miscare rapida ca sa ramana continutul pe farfurie. Se ruleaza ca pe o clatita si se serveste alaturi de rosii si castraveti.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ou in pita arabeasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite cu oua de prepelita