Aperitiv masline umplute

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2018 | 4156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g masline (de preferat fara samburi)
  • 100 g unt
  • 1 galbenus fiert
  • 50 g cascaval
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv masline umplute:

Maslinele se taie in jumatati, daca nu au samburi. Eu nu am gasit si a trebuit sa-i scot eu. Daca totusi nu gasiti (fara samburi), alegeti-le pe cele mai mari.

Se face umplutura:

Se pune apa la fiert. Cand da in clocot, se adauga sare si oul, usor cu lingura, ca sa nu se sparga. Se fierbe 10 minute si se lasa la racit.

Apoi se taie in jumatate si se scoate galbenusul. Untul, la temperatura camerei se amesteca cu cascavalul ras fin, galbenusul fiert si putina sare. Cu acest amestec, se umplu maslinele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv masline umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftelute din cartofi cu sos de rosii