Aperitiv mozaic

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2011 | 8259 vizualizari

 

Un aperitiv usor de facut cu ce ai prin frigider. Totul depinde de inspiratia fiecaruia.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 1 cutie pate ficat de gasca
  • 1 cutie ton maruntit
  • 2 oua fierte
  • 2 castraveciori acri
  • 2-3 felii gogosari acri
  • 50 g masline negre feliate
  • 50 g boabe de porumb fierte
  • 50 g ciuperci de la borcan
  • Sare si piper dupa gust
  • Zeama de la ½ lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv mozaic:

Se taie bagheta pe jumatate. Se inlatura capetele si se scoate cu o furculita miezul de paine. Se amesteca intr-un bol tonul maruntit, pateul de ficat, castravetii si gogosarii taiati cubulete, boabele de porumb, ciupercile si ouale taiate . Se amesteca usor toate ingredientele cu o lingura de lemn, se potriveste de sare si piper, se adauga zeama de lamaie si se umplu cele doua jumatati de bagheta cu aceasta compozitie. Se impacheteaza baghetele umplute in folie si se da la frigider pana a doua zi. Se portioneaza dupa dorinta si se pot servi simple ca aperitiv  sau impreuna cu  salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mozaic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu ton