Platou de sarbatoare

de janet in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2010 | 16590 vizualizari

 

tot din sectiunea platouri festive.

 

INGREDIENTE

  • -o stiuca
  • -telemea de oi
  • -boabe de struguri
  • -brinza cu mucegai
  • -gogosele din aluat oparit
  • -icre rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou de sarbatoare:

Stiuca am cojit-o de piele ,am fiert carnea dezosata apoi am pasat-o ,am condimentat-o si am umplut pielea de stiuca dindu-i forma initiala.Am cusut-o pe burta si am pus-o intr-o tava cu apa si am mai fier-o cam 20 de min,la foc domol.Dupa ce s-a gatat ,am lasat-o la rece si apoi am feliat-o.

Asadar pe platou avem stiuca umpluta,boabe de strugure cu brinza cu mucegai ,stelute cu telemea de oi,gogosele cu maioneza usoara si icre rosii .Am decorat platoul cu trandafiri din cartofi prajiti si sfecla rosie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de sarbatoare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

anuta 1

15.04.2010, 08:14

Felicitari! Ca de obicei mult bun gust si talent

Bunica 1

25.04.2010, 15:10

Frumos, diversificat si gustos platoul! Stiuca umpluta este foarte buna, dar .....pana o jupoi......dureaza ceva.

nadea68 1

07.12.2014, 11:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]