Aperitiv oua umplute cu branza de burduf, in sos de maioneza

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2018 | 4635 vizualizari

COMENTARII (25)

Rahela Velicu 1

10.04.2018, 18:22

madi_marin 1

10.04.2018, 18:31

foarte bune!

vasimur 1

10.04.2018, 18:43

RODIMUR 1

10.04.2018, 18:45

Mulțumesc, Mimi!

RODIMUR 1

10.04.2018, 18:45

Mulțumesc frumos, Madi!

Rocsi 1

10.04.2018, 19:24

mirela0911 1

10.04.2018, 19:24

Bune mai sunt!

RODIMUR 1

10.04.2018, 19:26

Mulțumesc, Rocsi!

RODIMUR 1

10.04.2018, 19:27

Așa este, Mirela! Sunt bune și din când în când (măcar de sărbători) le mai preparăm...

katty 1

10.04.2018, 20:03

Delicioase!

RODIMUR 1

10.04.2018, 20:10

Mulțumesc frumos, Katty!

Catalina L 1

10.04.2018, 20:23

ce-mi plac

RODIMUR 1

10.04.2018, 21:11

Mă bucur mult, Cătălina!

Corinuta 1

10.04.2018, 21:32

Ce combinatie! Cu branza de burduf nu am incercat

RODIMUR 1

10.04.2018, 22:32

Mie-mi place și combinația deja clasică...Important este să fie sosul de maioneză, acela-mi place în mod deosebit cu ouăle umplute...

diaconta 1

10.04.2018, 22:34

Interesant.De incercat

RODIMUR 1

10.04.2018, 22:42

Mulțumesc frumos, Claudia!

oanapl 1

11.04.2018, 22:45

Ce idee buna!

RODIMUR 1

11.04.2018, 23:16

Mulțumesc, Oana! Mie mi se pare că astfel, ouăle umplute sunt mai bune...

navidad_2017 1

12.04.2018, 00:02

Ador branza buna de burduf... pe care din pacate n-o gasim prea usor; iar combinatia preparata de Dvs nu poate fi decat DELICIOASA!... si neaparat de incercat! Reteta Dvs ma duce cu gandul la una de oua umplute calde cu sos de maioneza: umplutura se face din galbenusurile sfaramate, Pecorino (sau Parmezan) ras, Ricotta, smantana, ulei (de masline reteta e din sudul Italiei) si pesmet; se umplu ouale "cu varf" si se coc la cuptor la temperatura medie spre mica, pana incepe sa se prelinga (topeasca) umplutura; se servesc fierbinti cu sos maioneza f rece, amestecat cu ceva usturoi si capere. ptr postare si multumiri ptr idee .

RODIMUR 1

12.04.2018, 09:05

Navidad, ce idee interesantă cu ouăle umplute, coapte la cuptor..! Mulțumesc pentru ea, cred că sunt foarte bune! Va veni și vremea să le încerc...Mulțumesc pentru aprecieri și pentru această rețetă deosebită!

dantes 1

13.04.2018, 17:13

Bune!

RODIMUR 1

13.04.2018, 18:10

Mulțumesc frumos, Dante!

elucubratiiculinare 1

16.04.2018, 08:13

ce bun cred ca este

RODIMUR 1

16.04.2018, 08:51

Da, este bun, pentru că gustul brânzei de burduf se armonizează foarte bine cu acela al maionezei cu smântână...! Mulțumesc frumos, Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brocolli gratinat