Aperitiv rulada din dovlecei umpluta cu crema de branza

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2017 | 13512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovlecei
  • 4 oua
  • 200 g cascaval
  • sare
  • 200 g crema de branza usor sarata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din dovlecei umpluta cu crema de branza:

  Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii dam pe razatoare cu tot cu coaja. Ii saram putin pentru si ii lasam 20minute sa se inmoaie si sa isi lase zeama.  

  Intr-un bol, batem bine ouale, adaugam dovleceii scursi de zeama, adaugam si cascavalul, potrivim de sare si amestecam pana omogenizam bine totul.  

  Turnam compozitia rezultata intr-o tava, de preferat putin mai mica decat cea de cuptor, pentru a iesi mai grosuta, pe care o tapetam cu hartie de copt si dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Cand este gata, rasturnam foaia de rulada pe o alta hartie de copt, o rulam si lasam asa pana se raceste complet.

   Cand este foarte rece, o desfacem si o umplem cu crema de branza. Dam la frigider pana in momentul servirii.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din dovlecei umpluta cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu sunca si cascaval