Aperitive bruschete cu naut

de katty in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2015 | 13161 vizualizari

 

Ingredientul meu preferat pentru zilele de post este de departe nautul. Astazi am facut bruschete cu naut. Iar daca aveti o conserva de naut bruschetele vor fi gata imediat.

 

INGREDIENTE

  • o conserva naut
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 conserva rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin uscat
  • 1 franzela
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive bruschete cu naut:

Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul de masline. Cand ceapa a devenit translucida adaugam usturoiul curatat si tocat fin. Lasam cateva secunde, stingem cu o jumatate de cana apa calduta si punem nautul si conserva de rosii mixata. Adaugam sare, piper, rozmarin si lasam sa fiarba pana scade sosul.
Intre timp taiem franzela felii si o prajim pe gratar. Cand feliile sunt gata punem deasupra  nautul cald si servim imediat. Ornam cu frunze de  busuioc sau rozmarin. (Inainte de a pune nautul pe felii puteti stropi feliile cu putin ulei de masline)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive bruschete cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tapas cu jambon