Mi-au ramas clatite de la tort si am facut ce se vede, dar pentru cine doreste,mai repet reteta de la Clatitele cu bere care se potriveste pentru ce avem aici.
Aluat
Umplutura1
Umplutura2
1-In tigaia cu unt calim spanacul taiat daca nu este impreuna cu usturoiul de asemenea taiat marunt;dupa ce nu mai lasa apa,dam deoparte si adaugam parmezanul,amestecam repede si umplem clatita apoi rulam impreuna cu cabanosul pus deasupra;punem clatita rulata pe o folie alimentara,o rulam din nou strans si dam la rece.
2-In tigaia cu unt calim ciupercile taiate cubulete foarte mici impreuna cu usturoiul de asemenea taiat;dupa ce s-a evaporat apa lasata de ciuperci,dam deoparte si adaugam parmezanul,amestecam si umplem clatita,deasupra punem suvite de ardei rosu,rulam si la fel punem pe folie alimentara
Dupa 2h,taiem rulourile in bucati late de 2degete iar in bete de frigarui mici sau taiate,punem 1/2rosie,o felie mica de ardei apoi bucata de clatita;pe alt bat punem o maslina si ardei si clatita
Pe farfurie punem frigaruile intercalate si ornate
1
pentru cine doreste sa faca aceasta reteta,dublati ingredientele pentru ca aici am ingrediente doar pentru 2clatite(atat mi-au ramas,restul au mai fost si rupte)
2
puteti folosi orice alta umplutura dar trebuie sa aveti in vedere ca umplutura,atunci cand clatita se taie,sa nu se risipeasca,de aceea trebuie adaugat un liant